Vlakbij de Général Jacques boulevard, treft u één van de meest spectaculaire restaurants van Brussel: een wijnopslagplaats die uniek is in België. Tijdens de zomermaanden kan u bovendien van het diner genieten in de enorme tuin en boomgaard (1000 m²).

Chef Pascal Fissette volgde zijn opleiding aan één van de meest gerenommeerde scholen van Brussel en kreeg 20 jaar geleden het idee om zijn keuken te installeren in de schaduw van de grote wijntonnen. Hier stelt hij u een Franse keuken voor die altijd even inventief als geraffineerd is. Verschillende formules, zoals de dagelijkse lunch of het maandelijks wijzigende marktmenu, dragen bij tot de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Zijn vrouw Martine ontfermt zich, samen met een competent en attent team, over de zaal. Zij laat u graag de charme van het restaurant en het talent van haar man ontdekken.

In de schaduw van de grote wijntonnen (waarvan sommige tot 22.000 liter opsloegen), kan de wijnkaart niet anders dan u een brede waaier aan Franse en wereldwijnen voorstellen waarvan de meeste per glas of per halve liter geserveerd kunnen worden.

Het restaurant zorgt eveneens probleemloos voor de organisatie van al uw privé- of professionele evenementen, met steeds hetzelfde doel voor ogen: u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.